Angol - díjmentes - adó visszatérítés

2013.05.29 16:47
Partnerünk vállalja adóvisszatérítések teljes körű ügyintézését.
 
Az angol bérszámfejtési szabályok okán gyakran előfordul, hogy a munkáltató több adót vont le a dolgozó fizetéséből, mint amennyit kellett volna. Ez az esetleges többlet befizetés pedig visszaigényelhető az adóhivataltól. Annak érdekében, hogy meg tudjuk állapítani, jár-e vissza Önnek az adóból, kérem, hogy az adott angol adóévre vonatkozó P60-as és/vagy P45-ös papírok másolatát küldje el nekünk e-mailben. Amennyiben esetleg ezen papírjai nem állnak rendelkezésre, a tárgyév utolsó payslip-je is megfelelő lehet. Természetesen annak kiszámolása, hogy mekkora összeg jár vissza, díjmentes.
Amennyiben ezt követően szeretné partnerümket megbízni az összeg visszaigénylésével, abban az esetben elküldjük a szükséges nyomtatványokat kitöltésre, és a visszaigénylési eljárás elindul. A munkadíjunk sikerdíjas, azaz Önnek nem kell semmit fizetnie az igénylés elindításához, azt az öszeg megérkezésekor kell kell csak kifizetni. Ennek mértéke a visszatérített összeg 12%-a, de minimum 125 font.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Angol cégalapítás, Angol cég Magyarországról, Cégalapítás angliában, angol vezetői engedély jogosítvány, angol nyugdíj, angliai munkahely, angol ltd, Ingyen német cégalapítás, székhelyszolgáltatás, ingyen cégalapítás, külföldi munkavállalás, angol munkavállalás, németországi munka, külföldi bankszámlanyitás, L vizum, kedvezményes cégalapítás Anglában